Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /furanet/sites/biternatc.com/web/htdocs/web/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115

ESTUDIS DE MERCAT

Per prendre decisions encertades és crucial disposar d’informació fiable sobre la situació real de la destinació.

Com estem posicionats? En quins mercats i en quins segments? Quina és la nostra imatge? Quins mercats són emergents i amb potencial per la meva destinació? Quin perfil tenen els meus clients? Estic anant a buscar el perfil correcte?

Aquestes, i moltes més, són preguntes que es poden respondre amb un estudi de mercat ben dissenyat.

Et podem ajudar a fer, tant a nivell nacional com internacional:

  • Estudis quantitatius (enquestes online, entrevistes personals, entrevistes telefòniques, panels, etc.).

  • Estudis qualitatius (focus groups, entrevistes en profunditat, tècniques de mystery-guest, etc.).

  • Anàlisi de presència online.

  • Anàlisi de la vostra presència dins la oferta d’agències i operadors.

  • Investigació de mercat en base a eines neurocientífiques

Si necessites informació específica sobre tendències de mercat o treballar específicament sobre un producte o segment determinat, també podem donar-te resposta. A través d’anàlisi de fonts secundàries, elaborem informes executius que et donaran la informació necessària per prendre decisions amb coneixement de causa. 

BITERNA TOURISM & CULTURE, S.L.
PLAÇA DE LA CREU, 6
08600 BERGA (Barcelona)
NIF: B67510495
info@biternatc.com

Biterna Tourism & Culture, SL ha estat beneficiaria del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, l’objectiu del qual és l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i l’accés a les mateixes, i gràcies a la implementació del projecte “Millora de la presència online”. Aquesta acció s’ha desenvolupat en el període de TICCámaras 2022. Per fer-ho, ha comptat amb el recolzament del programa TIC Cámaras de la Cambra de Comerç de Barcelona.

This site is registered on wpml.org as a development site.