Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /furanet/sites/biternatc.com/web/htdocs/web/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115

SECRETARIA TÈCNICA

En moltes ocasions és difícil determinar exactament els serveis professionals o l’encàrrec concret que es vol fer davant una situació o problema. Sovint, no es necessita un pla estratègic complex ni unes actuacions complicades sinó un servei de suport tècnic a demanda.

Som un equipament cultural i volem incrementar el número de visitants estrangers” o bé “què he de fer per entendre per què no venen més clients turistes al meu museu” són peticions regulars que requereixen d’una resposta personalitzada no només en contingut sinó en dedicació.

Biterna Turisme i Cultura us donem tots els serveis de suport tècnic que pugueu necessitar per tal de millorar el vostre equipament, empresa o destinació en l’àmbit turístic.

  • Anàlisi de l’entorn en el que esteu competint.

  • Anàlisi de la vostra posició competitiva.

  • Identificació de possibilitats de millora.

  • Execució d’accions específiques que ajudin a aconseguir els vostres objectius.

BITERNA TOURISM & CULTURE, S.L.
PLAÇA DE LA CREU, 6
08600 BERGA (Barcelona)
NIF: B67510495
info@biternatc.com

Biterna Tourism & Culture, SL ha estat beneficiaria del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, l’objectiu del qual és l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i l’accés a les mateixes, i gràcies a la implementació del projecte “Millora de la presència online”. Aquesta acció s’ha desenvolupat en el període de TICCámaras 2022. Per fer-ho, ha comptat amb el recolzament del programa TIC Cámaras de la Cambra de Comerç de Barcelona.

This site is registered on wpml.org as a development site.