Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /furanet/sites/biternatc.com/web/htdocs/web/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115

GESTIÓ DE MARQUES TURÍSTIQUES

El turisme és un dels sectors econòmics més importants del món. La ràpida evolució de les tendències i necessitats dels clients a nivell global hi té un impacte directe, fet que obliga a empreses i destinacions a estar constantment renovant-se per no perdre el seu grau de competitivitat al mercat.

És per això que el branding de destinacions és tan important. Aquesta disciplina busca posicionar la marca d’un territori (en el nostre cas, d’una destinació turística) de forma atractiva, creïble i diferencial, definint clarament la seva identitat, de manera que permeti guanyar posicions davant els seus competidors. Només aquelles destinacions que tinguin la capacitat de llegir el mercat correctament i adaptar-se al canvi, podran mantenir una posició competitiva al mercat.

En aquest sentit, us podem ajudar en:

  • Definició d’estratègies de marca

  • Redacció de Plans d’Accions

  • Disseny i execució d’accions promocionals i/ o de comercialització

  • Execució d’un Pla d’Accions prèviament definit

BITERNA TOURISM & CULTURE, S.L.
PLAÇA DE LA CREU, 6
08600 BERGA (Barcelona)
NIF: B67510495
info@biternatc.com

Biterna Tourism & Culture, SL ha estat beneficiaria del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, l’objectiu del qual és l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i l’accés a les mateixes, i gràcies a la implementació del projecte “Millora de la presència online”. Aquesta acció s’ha desenvolupat en el període de TICCámaras 2022. Per fer-ho, ha comptat amb el recolzament del programa TIC Cámaras de la Cambra de Comerç de Barcelona.

This site is registered on wpml.org as a development site.