Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /furanet/sites/biternatc.com/web/htdocs/web/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115

Els serveis professionals de consultoria turística que oferim estan pensats per ajudar a destinacions, recursos, empreses turístiques o que volen ser-ho, en definitiva, a tots aquells actors turístics o interessats en començar a treballar en aquest sector en àmbits que considerem clau per assolir l’èxit. Aquests van des de la més pura planificació estratègica a l’execució d’accions de promoció o comercialització concretes, passant per la intel·ligència de mercats o la formació.

A continuació, trobareu explicats els principals camps en els que us podem oferir els nostres serveis.

Planificació. Estratègia i màrqueting turístic.

Gestió de marques turístiques.

Secretaria Tècnica

Estudis de mercat

Formació, dinamització de sessions de treball

Estratègia per un turisme sostenible i responsable

BITERNA TOURISM & CULTURE, S.L.
PLAÇA DE LA CREU, 6
08600 BERGA (Barcelona)
NIF: B67510495
info@biternatc.com

Biterna Tourism & Culture, SL ha estat beneficiaria del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, l’objectiu del qual és l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i l’accés a les mateixes, i gràcies a la implementació del projecte “Millora de la presència online”. Aquesta acció s’ha desenvolupat en el període de TICCámaras 2022. Per fer-ho, ha comptat amb el recolzament del programa TIC Cámaras de la Cambra de Comerç de Barcelona.

This site is registered on wpml.org as a development site.