Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /furanet/sites/biternatc.com/web/htdocs/web/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115

Per què Biterna?

En moltes ocasions, els reptes i problemes que es plantegen requereixen d’una certa imaginació i, per què no dir-ho, d’una certa màgia per poder-se solucionar.  Requereixen mirar-se des d’un punt de vista diferent per poder trobar una resposta enginyosa i aconseguir els resultats que busquem.

En certa manera, Biterna vol ser això. Un espai des d’on encarem els reptes de forma diferencial, sense perdre la visió realista, però buscant sempre solucions que satisfacin les necessitats i acompleixin els objectius marcats de forma única.

Biterna és un indret imaginari on, segons una creença medieval estesa als Països Catalans, es reunien les bruixes.

Veniu, veniu amb mi, avui anirem a Biterna. Allà on tot és possible. (www.llegendesdecatalunya.cat)

L’Anna i l’Imma

Anna Parcerisa Santandreu

Per fer-vos una idea sobre mi us diré que fa més de 14 anys que em dedico a la consultoria turística. He desenvolupat projectes a nivell nacional i internacional en diferent temàtiques. En planificació estratègica, dissenyant plans estratègics i de màrqueting per destinacions i empreses del sector; En Investigació de Mercats, portant a terme anàlisis de posicionament de destinacions, del grau de notorietat de marques, estudis per conèixer el potencial de mercats específics; En màrqueting turístic, fent estudis tècnics de conceptualització de marques turístiques, reposicionament i creació de noves marques, desenvolupant relats per destinacions, creant experiències turístiques.
Si voleu saber una mica més sobre mi, podeu consultar el meu historial acadèmic i trajectòria professional fent un cop d’ull al meu perfil de LinkedIn.

Imma Espel Casas

Després d’estudiar biologia, i una mica per casualitat, vaig començar a treballar en projectes turístics diversos. He estat més de vint anys treballant per l’administració pública, gestionant productes i àrees de promoció turística. Durant aquests anys he portat a terme projectes de cooperació d’àmbit internacional, aplicació de segells de qualitat i sostenibilitat, disseny de productes turístics, campanyes de comunicació i màrqueting i capacitació del sector públic i privat.

Des del març del 2021 formo part de l’equip de Biterna Turisme i Cultura i en aquesta nova i emocionant fase professional he treballat en diverses destinacions a nivell nacional i internacional, en projectes de planificació estratègica, millora de la sostenibilitat turística, formació i capacitació d’empreses i ens turístics, posicionament i màrqueting turístic i suport en la creació d’experiències turístiques.

Si voleu saber una mica més sobre mi, podeu consultar el meu historial acadèmic i trajectòria professional fent un cop d’ull al meu perfil de LinkedIn.

Els nostres valors

A Biterna Turisme i Cultura ens basem en uns valors que apliquem sempre en tots els nostres projectes.

  • Compromís. Posem tot l’esforç en cadascun dels projectes en els que treballem. Volem sempre excedir les expectatives i fer un treball que compleixi a la perfecció el què se’ns ha encomanat.

  • Personalització. Estudiem cada repte que se’ns presenta tenint en compte les característiques de cada client i buscant respostes adaptades perfectament a les seves necessitats.

  • Solucions realistes. Unes propostes que no puguin aplicar-se no són propostes vàlides per nosaltres. Per això sempre busquem accions que siguin realment útils i aplicables pel client i per cada situació.

  • Creació de valor. Generar valor en cada projecte és sempre un repte i una obsessió per nosaltres. No només volem donar resposta a una situació sinó fer-ho amb excel·lència, creant valor per cada client.

El que volem transmetre

A Biterna Turisme i Cultura treballem des de l’excel·lència, buscant sempre donar respostes personalitzades i realistes per cada projecte i per cada client.
El nostre tracte proper i professional ens permet treballar “per” i “amb” el client, arribant sempre a solucions òptimes per cada situació i repte que se’ns planteja.

Creus que et podem ajudar? En parlem?
Envia’ns un correu o truca’ns i parlem del què necessites.

* Només has de subscriure't al nostre butlletí per obtenir més informació.

BITERNA TOURISM & CULTURE, S.L.
PLAÇA DE LA CREU, 6
08600 BERGA (Barcelona)
NIF: B67510495
info@biternatc.com

Biterna Tourism & Culture, SL ha estat beneficiaria del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, l’objectiu del qual és l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i l’accés a les mateixes, i gràcies a la implementació del projecte “Millora de la presència online”. Aquesta acció s’ha desenvolupat en el període de TICCámaras 2022. Per fer-ho, ha comptat amb el recolzament del programa TIC Cámaras de la Cambra de Comerç de Barcelona.

This site is registered on wpml.org as a development site.