Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /furanet/sites/biternatc.com/web/htdocs/web/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115

PLANIFICACIÓ. ESTRATÈGIA I MÀRQUETING TURÍSTIC SOSTENIBLE

Actualment, el món evoluciona tan de pressa que el què és vàlid per avui, probablement ja no ho sigui per demà. Únicament aquells que tinguin una visió clara d’on volen arribar i com, seran capaços d’adaptar-se per aconseguir els seus objectius i sobreviure en un mercat tan canviant.

Disposar d’una estratègia clara permetrà tant a destinacions, productes turístics com a empreses poder seguir competint i millorar el seu grau de competitivitat al mercat.

  • Redacció de plans estratègics

  • Redacció de plans de màrqueting estratègic

  • Elaboració de plans de màrqueting operatiu

  • Elaboració d’anàlisis de benchmarking

  • Disseny d’estratègies de reposicionament

  • Desenvolupament de productes i experiències turístiques

  • Redacció de relats turístics (storytelling)

BITERNA TOURISM & CULTURE, S.L.
PLAÇA DE LA CREU, 6
08600 BERGA (Barcelona)
NIF: B67510495
info@biternatc.com

Biterna Tourism & Culture, SL ha estat beneficiaria del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, l’objectiu del qual és l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i l’accés a les mateixes, i gràcies a la implementació del projecte “Millora de la presència online”. Aquesta acció s’ha desenvolupat en el període de TICCámaras 2022. Per fer-ho, ha comptat amb el recolzament del programa TIC Cámaras de la Cambra de Comerç de Barcelona.

This site is registered on wpml.org as a development site.